Školíme na záchytný systém. Jak to probíhalo u LS Systém?

Začátkem března jsme školili v rámci akce pro zákazníky firmy LS Systém. Zaměřili jsme se jak na teorii, tak praxi. Kromě prezentace jsme si připravili i praktickou ukázku...

Ve dnech 2.-3. 3. 2022 jsme se v rámci akce pro zákazníky firmy LS Systém (materiály pro izolace plochých střech a spodních staveb) vydali školit na náš záchytný systém. Zaměřili jsme se jak na teorii, tak praxi.

záchytný systém ROOFIXV rámci teoretické části jsme publiku přiblížili záchytný systém v obecné rovině; co to vůbec záchytný systém je, proč je potřeba (z hlediska norem i praktického využití) a proč je lepší než jiné alternativy? Lehce jsme se dotkli základního dělení záchytných systémů a popsali, jak je možné k záchytným systémům přistupovat v projektové dokumentaci. Dále jsme představili konkrétně náš záchytný systém ROOFIX a nastínili možnosti spolupráce, ať už přímo s námi, nebo s naším partnerem (tj. v tomto případě se společností LS Systém CZ).

Zhlédnout prezentaci

V dalším bloku pak následoval popis kotev a způsob jejich použití. Jako praktická ukázka jsme předvedli kotvení do trapézového plechu pomocí sklopných kotev. Vedoucí montáží tak přednesl podrobný popis a návod, jak ideálně s tímto typem kotvení zacházet, a doplnili jsme to vlastními zkušenostmi z montáže. Na co si dát pozor a čemu se rozhodně vyhnout? I na to v rámci školení došlo.

S dotazy se nešetřilo a předváděčka se nám lehce protáhla, ale upřímný zájem nás vážně potěšil.


Je libo školení?

Školíme rádi a většinou za pár chlebíčků, neváhejte se nám ozvat na e-mail velkoobchod@roofix.cz. Na konkrétních parametrech nebo ukázkách se domluvíme.

 

 

 

Prezentace ke zhlédnutí

Zpět na přehled

Nahoru