ROOFIX má nové školicí centrum! Interaktivní, ultra-pohodlné a s figurínami bez trenek

Dva měsíce jsme stříhali metr, pak konečně kolaudační pásku a nakonec jsme si v novém ROOFIX testovacím centru střihli v dubnu 2024 školicí premiéru. Do rekonstrukce zahučelo přes půl milionu, aby se školitelé i školení měli jako v bavlnce. Jak jsme při kolaudačce otestovali odolnost židlí, proč nepotřebujeme tabuli a proč je to spíš herna pro techniky než školicí centrum?

Čínské přísloví říká, že obrázek vydá za tisíc slov. Tak mrkejte.

Před:

bývalá hala ROOFIX

bývalá hala ROOFIX

Dva měsíce po:

nové videostudio ROOFIX

nové školící centrum záchytných systémů ROOFIX

Kde, co a jak: K čemu je nové ROOFIX školicí centrum?

Původně zaprášená hala, dneska moderní a multifunkční školicí centrum. Najdete ho přímo v sídle ROOFIXu v Lázních Bohdaneč.

A komu tím prospějeme, co? Sobě i vám! :) V těchto ultra-pohodlných vyvoněných prostorech se totiž nově konají všechna školení na záchytný systém – v teorii i praxi. A my si tam čas od času dáme třeba utužovací týmovou snídani.

V číslech: 

  • 2 měsíce práce na rekonstrukci
  • 0,6 milionů korun (ani kačka z dotace)
  • kapacita 60 lidí (když si zahrajeme na sardinky), pro klasické školení a volné dýchání 15 lidí

Mimochodem, už máte domluvený termín školení? :) 

Tak školicí centrum, nebo herna pro techniky?

„Nečekejte oficiální studenou zasedačku. Je to útulné, lidské, interaktivní, taková herna pro techniky,“ shrnuje náš hlavní školitel Jirka, „a hlavně nejmenší tým ve firmě má k dispozici druhou největší plochu hned po výrobě, takže já jsem spokojený,“ neodpustil si dodatek.

pomocný školitel Kouďák

Kouďák, pravá ruka hlavního školitele Jirky, toho času bez trenek. Prý je nahodí, ale zatím slipy chyby. 

Místo tabule píšeme na smývatelné zdi, nechybí plátno a projektor, showroom s materiály a ROOFIX výrobky, samoobslužné občerstvení a hlavně – možnost vyzkoušet si na vlastní kůži montáž, tahovou zkoušku, natažení lana nebo si navrhnout záchytný systém do prázdného půdorysu. A taky nakouknout do videostudia, kde se občas dějí věci. :)

Poctivě zkolaudováno

Psal se duben 2024. Zaklapli jsme počítače, odhodili vrtačky, kápo Kuba pronesl slovo, které chytlo za srdíčko, přestřihla se mašle, nalilo prosecco a pilo se (ale až po vyfocení, běda vám). Grilovali jsme, zládovali dort ve tvaru R a nové školicí centrum jaksepatří zkolaudovali.

kolaudačka mašle kolaudačka školícího střediska

kolaudace nového školícího centra

K dokonalosti chybí snad už jen matrace na přespání po kvalitním teambuildinu a ještě kvalitnějším školení. Možná už jsme se ptali, ale… máte už domluvený termín školení? :))

hrdý ROOFIX tým

Späť na prehľad

Prejsť na začiatok